Κωλόγρια – Παράφρον Κρέας

Την Κωλόγρια την γνώρισα μια ζεστή μέρα του καλοκαιριού και η σχέση μας υπήρξε θυελλώδης. Με την πρώτη ματιά, πετάξαμε όλα τα ρούχα μας και κυλιστήκαμε γυμνοί στην καυτή άμμο.

Εντάξει, τα πράγματα δεν έγιναν ακριβώς έτσι, αλλά ήθελα να σας τραβήξω την προσοχή.

Με την Κωλόγρια γνωριστήκαμε πριν από μερικά χρόνια και συνεργαστήκαμε με πολύ μεγάλη αποτυχία. Βέβαια, αυτό δεν έχει καμία σημασία, αφού ξεσκιστήκαμε στα γέλια και στη μάσα.

Έχουμε γελάσει πολύ μαζί με την Κωλόγρια και έχουμε ζήσει μοναδικές στιγμές, αλλά δεν μπορώ να τις περιγράψω γιατί αφορούν διάσημους ανθρώπους του θεάματος που –εγώ τουλάχιστον- τους σεβόμουν και τους εκτιμούσα πριν τους γνωρίσω.

Νομίζω πως η Κωλόγρια είναι η μοναδική μπλόγκερ με την οποία έχουμε γράψει παρέα – όλες οι άλλες με ήθελαν μόνο για το κορμί μου αλλά η Κωλόγρια λάτρεψε το μυαλό μου. Τώρα που το σκέφτομαι καλά, όντως δεν έχω γράψει μαζί με άλλον μπλόγκερ – είναι όλοι Ντοστογιέφσκι και δεν καταδέχονται.

Η Κωλόγρια δεν είναι καθόλου κωλόγρια. Είναι μια χαρά κοπέλα, έχει φοβερά μάτια και – όταν λύνει τα μαλλιά της- είναι θεογκόμενα. Τώρα θα ήθελα να βάλω μια φωτογραφία της –για να δείτε πόσο όμορφη είναι- αλλά δεν θέλει να μαθευτεί το όνομά της, οπότε θα το σεβαστώ. Πάντως, ποτέ δεν τους κατάλαβα αυτούς τους μπλόγκερ που γράφουν με ψευδώνυμο. Είναι όλοι τους θρασύδειλοι.

Η Κωλόγρια – εκτός από όμορφη- είναι και η χαρά της ζωής. Μπορεί να της έχει πέσει ο ουρανός στο κεφάλι, αλλά η Κωλόγρια θα χαμογελάει. Δηλαδή, είναι και εντελώς αναίσθητη.

Πριν από λίγες ημέρες, εκδόθηκε το πρώτο βιβλίο της Κωλόγριας με τον τίτλο «Παράφρον Κρέας» από τις Εκδόσεις Falimento (ΚΨΜ). Είναι ένα απίστευτο βιβλίο –που δεν μοιάζει με κανένα άλλο, αφού μπορείτε να επιλέξετε εσείς τη συνέχεια της ιστορίας- και πρέπει να το διαβάσετε οπωσδήποτε. Θα σας φύγει ο τάκος.

Το βιβλίο της Κωλόγριας βρίσκεται στα περισσότερα κεντρικά βιβλιοπωλεία και θα το βρείτε σίγουρα στις εκδόσεις ΚΨΜ, Ζωοδόχου Πηγής 55-57, δίπλα στην πλατεία Εξαρχείων. Μόλις θυμήθηκα πως με την Κωλόγρια έχουμε γράψει παρέα και σε καφέ της πλατείας Εξαρχείων – αξέχαστη εμπειρία.

Αγαπημένη μου Κωλόγρια, καλή επιτυχία! Να σκίσεις!

Το μπλογκ της Κωλόγριας
Η Κωλόγρια γράφει για το βιβλίο της
Εκδόσεις ΚΨΜ

(Η προειδοποίηση του blogspot για το μπλογκ της Κωλόγριας οφείλεται στο ότι είναι κάπως αθυρόστομη.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.