Οι εργαζόμενοι στον ΣΚΑΪ δεν υπογράφουν

Οι εργαζόμενοι στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100,3 δεσμεύτηκαν στη χτεσινή έκτακτη γενική συνέλευση πως δεν θα υπογράψουν τις ατομικές συμβάσεις εργασίας που απαιτεί η διεύθυνση του σταθμού, προκειμένου να κατοχυρώσει τη μείωση της μισθοδοσίας τους κατά 10%.

Οι εργαζόμενοι στον ΣΚΑΪ δεν προτίθενται να απεμπολήσουν κεκτημένα εργασιακά δικαιώματα και να καταστρατηγήσουν τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας. Την ανακοίνωση των εργαζομένων στον ΣΚΑΪ 100,3 συνυπέγραψε η κοινή συνέλευση των εργαζομένων στο ραδιόφωνο και στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Δούλεψα δυο χρόνια στον ΣΚΑΪ, πέρασα καταπληκτικά, γνώρισα πολύ όμορφους ανθρώπους και θα ήθελα να πω φιλικά στον κ. Αλαφούζο –αν με διαβάζει- πως τώρα θα πρέπει να στηρίξει τους ανθρώπους που στήριξαν τον σταθμό όλα αυτά τα χρόνια.
Η δύναμη του ΣΚΑΪ είναι οι δημοσιογράφοι του και οι τεχνικοί του.

Στον καιρό της κρίσης, είναι ευκαιρία για έναν εκδότη να αποδείξει πως είναι καλύτερος από τους άλλους – ή πως δεν είναι ίδιος με τους άλλους. Κι αυτό γίνεται μόνο αν στηρίξει τους ανθρώπους που εργάζονται γι’ αυτόν. Όλους.

Την αγάπη μου και τη συμπαράστασή μου στους συναδέλφους στον ΣΚΑΪ.

Αύριο Πέμπτη 25 Νοεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι, θα γίνει συγκέντρωση στην είσοδο του «ΣΚΑΪ» (Εθνάρχου Μακαρίου & Φαληρέως 2). Όλη η Αθήνα ακούει ΣΚΑΪ, οπότε, αν θέλετε να συνεχίσετε να ακούτε όλους αυτούς που αγαπάτε και σας κάνουν παρέα, κάντε μια στάση λίγων λεπτών μπροστά από τον ΣΚΑΪ για συμπαράσταση ή χτυπήστε δυνατά το κλάξον, ώστε να ακουστεί στον τελευταίο όροφο.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.