Ο Έλληνας θέλει τη Ρουσλάνα του

Από όλα αυτά τα συγκλονιστικά έγγραφα του Στέιτ Ντιπάρτμεντ που δημοσιοποίησε το Wikileaks μέχρι τώρα -και έχουν προκαλέσει αναταραχή και ένταση ανάμεσα στις ΗΠΑ και άλλες χώρες-, αυτό που έκανε μεγαλύτερη αίσθηση στη χώρα μας ήταν αυτό που αναφερόταν στον πρόεδρο της Λιβύης Μουαμάρ Καντάφι και την αισθησιακή Ουκρανή νοσοκόμα του.Είναι απόλυτα λογικό οι περισσότεροι Έλληνες να αδιαφορήσουν για τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις που υπάρχουν στα τηλεγραφήματα των Αμερικανών διπλωματών και να εστιάσουν μόνο στην Ουκρανή νοσοκόμα του Καντάφι, η οποία θεωρείται ερωμένη του και χαρακτηρίζεται «φιλήδονη» και «ξανθιά».

Κάθε Έλληνας άντρας που βρίσκεται κοντά στην ηλικία του Καντάφι θα ήθελε να έχει δίπλα του μια αισθησιακή ξανθιά Ουκρανή που έχει λιγότερα από τα μισά του χρόνια.

Πολλοί Έλληνες γερομπισμπίκηδες έχουν καταφέρει να βρουν μια Ουκρανή μπέμπα που τους κάνει εντριβές, τους κόβει βεντούζες, τους κάνει όλα τα γούστα στο κρεβάτι και -αμέσως τον οργασμό- τρέχει και τους φτιάχνει ένα καφεδάκι και τους το σερβίρει στο κρεβάτι, ενώ η ίδια κάνει το τραπεζάκι ή το σκαμπό για να απλώνει το χούφταλο τις ποδάρες του.

Μια τέτοια γυναίκα την παντρεύεσαι –ειδικά αν είσαι 80 χρονών-, οπότε πολλοί ηλικιωμένοι συμπατριώτες μας χώρισαν τις υστερικές γυναίκες τους και παντρεύτηκαν καλόβολες και πρόθυμες νεαρές Ουκρανές, με αποτέλεσμα η Ελλάδα να έχει γεμίσει πλούσιες Ουκρανές χήρες που κληρονόμησαν τους συζύγους τους.

Μόλις έφτασε στα χέρια μου ένα ακόμα τηλεγράφημα από το Wikileaks: Αμερικανός διπλωμάτης υποστηρίζει πως ο Καντάφι -στη διαθήκη που έχει συντάξει- αφήνει κληρονομιά στην καυλοπυρέσσουσα Ουκρανή νοσοκόμα του όλη τη Λιβύη.

Όλες οι εξελίξεις για το Wikileaks, με σεξ, βία, καράτε και συγκλονιστικές λεπτομέρειες για τον βρόμικο κόσμο της διπλωματίας στο The Press Project. Εδώ.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.