Προσοχή!

Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν σήμερα οι εκπρόσωποι της Τρόικας, τόνισαν πως είμαστε σε καλό δρόμο αλλά το επόμενο διάστημα είναι ιδιαίτερο κρίσιμο για την ελληνική οικονομία και τη χώρα μας. Λοιπόν, ξέρετε τι μου θυμίζει αυτό;Αυτή η δήλωση των εκπροσώπων της Τρόικας –πως το επόμενο διάστημα είναι πολύ κρίσιμο- μου θυμίζει αυτές τις πινακίδες στην εθνική οδό που γράφουν «Προσοχή! Στα επόμενα δυο χιλιόμετρα συμβαίνουν θανατηφόρα ατυχήματα».

Οδηγείς επί χιλιόμετρα σε μια εθνική οδό –ο Θεός να την κάνει- με μιάμιση λωρίδα σε κάθε κατεύθυνση, χωρίς διαχωριστικό κιγκλίδωμα, με σπασμένες μπάρες, φαγωμένη άσφαλτο και χιλιάδες εικονοστάσια στην άκρη του δρόμου, και ξαφνικά βλέπεις μπροστά σου μια πινακίδα να σε ενημερώνει πως τόση ώρα ήσουν απόλυτα ασφαλής, αλλά τα επόμενα δυο χιλιόμετρα είναι το Πέρασμα της Κασσάνδρας και θα είσαι πολύ τυχερός αν καταφέρεις να τα διασχίσεις χωρίς να στουκάρεις.

Έτσι λοιπόν και η Τρόικα –αφού μας έχει αλλάξει τόσους μήνες τα φώτα- μας λέει πως το επόμενο διάστημα είναι πολύ κρίσιμο. Δηλαδή, μέχρι τώρα κάναμε περίπατο αλλά από δω και πέρα θα πρέπει να γίνουμε Ιντιάνα Τζόουνς για να καταφέρουμε να επιβιώσουμε.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.