Στο επόμενο επεισόδιο


Το Νησί

Η Ελένη (Κατερίνα Λέχου) πετάει την κακιά δασκάλα από τα βράχια και παίρνει τη θέση της.Αρχικά, τα παιδιά ενθουσιάζονται που θα έχουν μια δασκάλα που δεν θα τα πλακώνει στις μπούφλες, αλλά σύντομα καταλαβαίνουν πως τις γουστάρουν τις σφαλιάρες τους και παρακαλούν την Ελένη να τους χώνει καμιά ξανάστροφη πού και πού. Ένας άγριος βαρυποινίτης στριμώχνει την Ελένη σε μια γωνία και της λέει πως θέλει να του διδάξει το αλφαβητάρι του έρωτα. Η Ελένη –σε μια προσπάθεια να αποφύγει το βιασμό- του λέει πως θα τον κολλήσει λέπρα, αυτός της λέει πως δεν τον πειράζει να κολλήσει λέπρα αφού έχει πανούκλα, η Ελένη του λέει πως έχει και χολέρα, αυτός της λέει πως έχει φυματίωση, η Ελένη του λέει πως έχει τύφο, αυτός της λέει πως έχει σύφιλη, η Ελένη του λέει πως έχει βλεννόρροια, και κάπου εκεί την αφήνει στην ησυχία της όχι επειδή φοβάται μην τον κολλήσει καμιά αρρώστια, αλλά επειδή περνάει από δίπλα τους μια ξανθιά λεπρή θεογκόμενα που είναι πιο κρεβατογεμίστρα από την Ελένη και έχει και μουνόψειρες.

Next Top Model

Τα κορίτσια ξενυχτάνε μ’ ένα μυστικό και το πρωί έχουν όλες τους τα μαύρα τους τα χάλια. Η Βίκυ Καγιά τους αναθέτει να φτιάξουν ομελέτα και πατάτες τηγανητές, με την αιτιολογία πως, αφού δεν πρόκειται να γίνουν ποτέ top models, θα ήταν καλό τουλάχιστον να μάθουν να σπάνε κάνα αυγό και να καθαρίζουν καμιά πατάτα. Στη φωτογράφηση, κατά το σπάσιμο των αυγών, την πιο ωραία φωτογραφία την βγάζει η Άννα Φρανκ Σινάτρα που ποζάρει σαν κότα. Τα κορίτσια έχουν προβληματιστεί με τη χρησιμότητα της συμμετοχής τους στο παιχνίδι, γιατί έχουν περάσει τόσα επεισόδια και κανείς ακόμα δεν τους έχει μιλήσει για τις βίζιτες.

Χίλιες και μία Νύχτες

Η Σεχραζάτ φτιάχνει μπακλαβά για τον Ονούρ αλλά αυτός δεν γυρνάει στο σπίτι, οπότε η Σεχραζάτ τρώει όλο το ταψί μόνη της και πέφτει του θανατά. Η Λεϊλά μεταφέρει τη Σεχραζάτ στο Ιπποκράτειο της Κωνσταντινούπολης, την παρατάει σε ένα φορείο και βρίσκει την ευκαιρία να φλερτάρει με τον γιατρό, τον Ιμπραήμ Κουτλουάι, ο οποίος είναι γκέι, αλλά η Λεϊλά δεν μπορεί να το καταλάβει γιατί ο Ιμπραήμ έχει μουστάκι, θεληματικό πηγούνι και νυχάρα στο μικρό δάχτυλο. Η Ναμπιντέ αρραβωνιάζεται τον Γιοβάν Τσαούς, η Εμινέ αρραβωνιάζεται τον Κεμάλ Πατσατσούρκ και η Φατμέ αρραβωνιάζεται τον Καραγκιόζ Μπερντέ, αλλά αυτός ο αρραβώνας ακυρώνεται από το ΕΣΡ της Τουρκίας επειδή ο σεναριογράφος –που έχει να κάνει με 500 χαρακτήρες σε κάθε επεισόδιο- είχε ξεχάσει πως η Φατμέ και ο Καραγκιόζ Μπερντέ είναι αδέρφια και δεν επιτρέπεται να κουτουπώνονται. Ο Μπινέ Αχμέντ τηλεφωνεί στον Ονούρ, ο οποίος βρίσκεται στο στριπτιζάδικο και τα τρώει με τις πουτάνες, τον ενημερώνει για τη μάχη που δίνει η Σεχραζάτ με τον μπακλαβά και ο Ονούρ κατευθύνεται σαν τρελός με το αυτοκίνητο στον Ευαγγελισμό της Κωνσταντινούπολης, όπου έχει εν τω μεταξύ μεταφερθεί η Σεχραζάτ για να της αφαιρεθούν τέσσερις κομματάρες μπακλαβά γωνία που έχουν σφηνωθεί στον οισοφάγο της και δεν ξεκουνάνε με τίποτα.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.