Σώθηκε ο Ντομινίκ

Νέες διαστάσεις παίρνει η σύλληψη των 6 νεαρών που κατηγορούνται για ένταξη σε ανώνυμη τρομοκρατική οργάνωση, διακεκριμένη οπλοκατοχή και κατοχή εκρηκτικών υλών. Σύμφωνα με πληροφορίες της Αντιτρομοκρατικής, οι νεαροί σκόπευαν να εκτελέσουν τον Ντομινίκ Στρος Καν.

Υψηλόβαθμος αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας αποκάλυψε πως οι έξι νεαροί είχαν καταφέρει να συμπεριληφθούν στην ομάδα υποδοχής του Ντομινίκ Στρος Καν που ετοίμασε η κυβέρνηση, ώστε μέσω της τηλεοπτικής προπαγάνδας να περάσει το μήνυμα πως οι Έλληνες λατρεύουν το ΔΝΤ και του είναι ευγνώμονες.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, η ομάδα υποδοχής θα χειροκροτούσε τον Ντομινίκ Στρος Καν για τη βοήθειά του προς τη χώρα μας και θα του προσέφερε ανθοδέσμες, κλαδιά ελιάς και ούζο Τσάνταλη.

Οι έξι νεαροί θα έκρυβαν μέσα στις ανθοδέσμες Καλάσνικοφ και Ούζι τα οποία θα άδειαζαν πάνω στον Ντομινίκ Στρος Καν, ενώ μετά θα του πετούσαν πέτρες, μολότοφ και νεράντζια για να τον αποτελειώσουν.

Η έγκαιρη επέμβαση των γενναίων ανδρών της Ελληνικής Αστυνομίας απέτρεψε την εκτέλεση του Ντομινίκ Στρος Καν.

Αν ο Ντομινίκ Στρος Καν έπεφτε νεκρός από τα όπλα των νεαρών, η καταστροφή θα ήταν μεγάλη για τη χώρα μας, αφού δεν θα παίρναμε την τέταρτη δόση –με αποτέλεσμα να πάθουμε στερητικό σύνδρομο-, ενώ, παράλληλα, θα έπρεπε να πληρώσουμε εμείς τα υπέρογκα έξοδα της κηδείας του Ντομινίκ Στρος Καν, και αυτό θα είχε σαν συνέπεια να μην καταβληθούν οι μισθοί και οι συντάξεις για το επόμενο εξάμηνο.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.