Τζούλιαν κρατήσου!

Στη φυλακή θα παραμείνει για τουλάχιστον 48 ώρες ακόμα ο ιδρυτής του Wikileaks, Τζούλιαν Ασάντζ, μετά από την έφεση που ασκήθηκε κατά της απόφασης του βρετανικού δικαστηρίου να αφεθεί ελεύθερος μετά την καταβολή εγγύησης. Το σχέδιο των Βρετανών δικαστών είναι πανούργο και ο σκοπός τους προφανής:Ο Τζούλιαν Ασάντζ έχει να κάνει σεξ από την ημέρα που συνελήφθη• έχουν περάσει ήδη οκτώ ημέρες και ο Τζούλιαν Ασάντζ έχει λαλήσει, επειδή –όπως μάθαμε από τις καταθέσεις των δυο γυναικών από τη Σουηδία που τον κατηγορούν για σεξουαλική επίθεση- έχει τη συνήθεια να κάνει σεξ 12 φορές την ημέρα.

Οι βρετανικές αρχές πιστεύουν πως είναι ζήτημα ωρών ο Ασάντζ να επιτεθεί σε κάποιον από τους δεσμοφύλακές του και να τον φιστικώσει.

Για να σιγουρέψουν τη σεξουαλική επίθεση του Τζούλιαν Ασάντζ σε κάποιον από τους δεσμοφύλακές του, οι Βρετανοί έχουν βάλει –ως φρουρούς του Ασάντζ στη φυλακή- σέξι κουνελάκια του Playboy.

Τα καλλίπυγα κορίτσια του Playboy πηγαίνουν το φαγητό στο κελί του Τζούλιαν Ασάντζ φορώντας μόνο τα εσώρουχά τους, ενώ παίρνουν σέξι πόζες την ώρα που ο Ασάντζ σαβουρώνει τα fish and chips, ώστε να γυαλίσει το μάτι του, να τους πετάξει τα μάτια έξω και μετά να τον κατηγορήσουν για βιασμό.

Αν ο Τζούλιαν Ασάντζ αποδειχθεί εγκρατής και δεν επιτεθεί σε κάποιο από τα καυτά κορίτσια που τον φρουρούν, το δικαστήριο θα αναγκαστεί να τον αφήσει ελεύθερο με περιοριστικούς όρους.

Ο Ασάντζ θα πρέπει να φοράει προφυλακτικό όλη την ημέρα – για την ακρίβεια τρία προφυλακτικά, ώστε, αν σπάσει κάποιο να μην έχουμε κάνα ατύχημα-, ενώ θα έχει πάνω του συσκευή εντοπισμού, για να ξέρει ανά πάσα στιγμή όλη η Βρετανία σε ποια περιοχή γαμάει.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.