Όταν έσπασε η καπότα


Μεγάλη αίσθηση έχει προκαλέσει σε ολόκληρο τον κόσμο η προφυλάκιση του Τζούλιαν Ασάντζ, του ιδρυτή του Wikileaks. Ο κ. Ασάντζ παραδόθηκε στις βρετανικές αρχές και πρόκειται να δικαστεί με την κατηγορία ότι του έσπασε η καπότα.Η Ιντερπόλ είχε εκδώσει διεθνές ένταλμα σύλληψης κατά του Τζούλιαν Ασάντζ, επειδή δυο γυναίκες στη Σουηδία τον κατηγόρησαν πως έκανε έρωτα μαζί τους χωρίς προφυλακτικό.

Οι δυο Σουηδέζες γνώρισαν τον Τζούλιαν Ασάντζ και συνουσιάσθηκαν μαζί του τον Αύγουστο στη Σουηδία. Δεν επρόκειτο για τριολέ – ο Ασάντζ συνευρέθηκε ερωτικά με τις δυο γυναίκες ξεχωριστά.

Η μια Σουηδέζα, η Φρίντα, είχε καλέσει τον Ασάντζ σε ένα κωλοχώρι της Σουηδίας για να μιλήσει σε μια εκδήλωση αριστερών. Αν και μόλις τον είχε γνωρίσει, τον κάλεσε στο σπίτι της για να του κάνει το κρεβάτι. Είναι ξετσίπωτες αυτές οι Σουηδέζες – με το βρακί στην τσέπη κυκλοφορούνε. Επίσης, είναι πολύ κρύες στο κρεβάτι – το κακό είναι πως είναι κρύες και μακριά από το κρεβάτι.

Η Φρίντα υποστηρίζει πως έκανε με τη θέλησή της έρωτα με τον Ασάντζ και το προφυλακτικό έσπασε, αλλά αυτός δεν σταμάτησε να την κουτουπώνει. Δεν είναι κι εύκολο να σταματήσει ένας άντρας σε κάτι τέτοιες στιγμές – αυτό πολλές γυναίκες δεν μπορούν να το καταλάβουν.

Βέβαια, γεννιέται το ερώτημα πώς κατάλαβε αμέσως η Φρίντα ότι έσπασε το προφυλακτικό. Μάλλον θα είχε ανιχνευτή σπασμένου προφυλακτικού μέσα στο πράμα της και –μόλις έσπασε η καπότα- άρχισε να βαράει ο συναγερμός.

Την επόμενη ημέρα, η Φρίντα και ο Τζούλιαν Ασάντζ πήγαν στη συγκέντρωση των αριστερών και εκεί ήταν μια άλλη αριστερή Σουηδέζα, η Ανιέτα. Μόλις τελείωσαν τα κομουνιστικά με τους προλετάριους και την πάλη των τάξεων, η Ανιέτα πήγε για γεύμα με τον Τζούλιαν Ασάντζ και στη συνέχεια πήγαν σε ένα σινεμά, όπου –επειδή η ταινία ήταν πολύ μάπα- του έκανε ένα τσιμπούκι για να περάσει η ώρα. Αν πάτε σινεμά στη Σουηδία, να προσέχετε, γιατί τα καθίσματα θα έχουν περισσότερα ψωλοχύματα και από τους τσοντοκινηματογράφους της Ομόνοιας την δεκαετία του ’70. (Εν τω μεταξύ, όντως του έκανε τσιμπούκι στο σινεμά – το είπε στην κατάθεσή της στην Αστυνομία και το διάβασα στον Guardian.)

Μετά το σινεμά, η Ανιέτα κάλεσε τον Τζούλιαν στο σπίτι για να δουν κάνα DVD. Επειδή δεν εύρισκαν καμιά ταινία της προκοπής, είπαν να κάνουν σεξ. Ο Τζούλιαν έβαλε προφυλακτικό και –ευτυχώς- το προφυλακτικό δεν έσπασε γιατί θα πάθαινε υστερία και η Ανιέτα σαν την Φρίντα.

Το επόμενο πρωί –μετά από κοινή συμφωνία, αλλά χωρίς να υπογράψουν συμβόλαιο- έκαναν έρωτα χωρίς προφυλακτικό. Καλά, πότε δουλεύει αυτός ο Ασάντζ και έχει κάνει τόσες χιλιάδες διαρροές διπλωματικών εγγράφων; Αυτός σέρνεται από κρεβάτι σε κρεβάτι. Θα έπρεπε να γίνει πορνοστάρ για να γαμάει αβέρτα – να παίξει με τη Τζούλια στην ταινία «Η Τζούλια και ο Τζούλιαν».

Στη συνέχεια, ο Τζούλιαν ξέχασε και την Φρίντα και την Ανιέτα – μάλλον θα κουτούπωνε άλλες αριστερές Σουηδέζες. Η Φρίντα και η Ανιέτα –αν και δεν γνωρίζονταν πριν- συναντήθηκαν και αποφάσισαν να πάνε στην Αστυνομία για να καταγγείλουν τον Τζούλιαν. Μαλακία έκαναν – θα έπρεπε να το ρίξουν στα λεσβιακά, όπου δεν παίζουν προφυλακτικά και δεν υπάρχει κίνδυνος να σπάσουν.

Στην Αστυνομία, η Φρίντα είπε πως ο Τζούλιαν έσπασε το προφυλακτικό επίτηδες και η Ανιέτα τον κατηγόρησε πως δεν χρησιμοποίησε προφυλακτικό χωρίς τη συγκατάθεσή της. Φαντάσου να πάει μια Ελληνίδα σε αστυνομικό τμήμα στην Ελλάδα και να πει στον αστυνομικό πως έσπασε η καπότα – θα την πάνε κατευθείαν στο Δαφνί.

Δυο ημέρες αργότερα, η Φρίντα έδωσε συνέντευξη σε σουηδική εφημερίδα και –αφού περιέγραψε το σπάσιμο της καπότας- δήλωσε πως η συμπεριφορά του Ασάντζ απέναντι στην ίδια και στην Ανιέτα οφείλεται σε μισογυνισμό. Βέβαια, ο Ασάντζ μοιάζει να αγαπάει όλες τις γυναίκες και δεν θέλει να αφήσει καμία παραπονεμένη – θέλει να τις βατέψει όλες.

Ο δικηγόρος του Ασάντζ δήλωσε πως ο πελάτης του έβγαλε το προφυλακτικό επειδή τον στένευε και πρόσθεσε πως ο Ασάντζ σκοπεύει να κάνει μήνυση σε όλες τις εταιρίες που παράγουν προφυλακτικά, επειδή δεν βγάζουν προφυλακτικά για ψωλαράδες.

Επίσης, ο Ασάντζ θα κάνει μήνυση στις δυο Σουηδέζες επειδή τον κόλλησαν μουνόψειρες.

Πίσω από τις δυο Σουηδέζες και τις μηνύσεις στον Τζούλιαν Ασάντζ κρύβεται το Στέιτ Ντιπάρτμεντ και η Χίλαρι Κλίντον. Οι Αμερικανοί αποφάσισαν να ρίχνουν συνέχεια γυναίκες δίπλα στον Ασάντζ, ώστε να τον παρουσιάσουν ως γαμίκουλα, να ζηλέψουν οι συνεργάτες του στο Wikileaks που δεν μπορούν να σταυρώσουν γκόμενα, να διαλυθεί το Wikileaks και να σταματήσουν οι διαρροές.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.