Έχει Νομική η Καμπούλ;

Έχει ξεσπάσει πόλεμος στα ΜΜΕ για τους μετανάστες που κάνουν απεργία πείνας στη Νομική Σχολή της Αθήνας, διεκδικώντας τα δικαιώματά τους. Για μια ακόμα φορά, ασχολούνται όλοι με τους ξένους και δεν νοιάζονται καθόλου για τους συμπατριώτες μας.Σωστά διαμαρτύρονται οι Αφγανοί μετανάστες και διεκδικούν ίσα δικαιώματα, αλλά τι θα γίνει με τους Έλληνες μετανάστες στο Αφγανιστάν; Δεν πρέπει κάποια στιγμή να έρθουν πίσω στην πατρίδα οι Έλληνες της στρατιωτικής δύναμης που βρίσκεται στο Αφγανιστάν; Νομίζω πως είναι κι αυτοί περίπου 300. Κι ας είμαστε ειλικρινείς, είναι κι αυτοί οικονομικοί μετανάστες – κοίτα να δεις κάτι συμπτώσεις.

Τι πρέπει να γίνει για να επιστρέψουν πίσω τα παλικάρια μας; Μήπως πρέπει να κάνουν απεργία πείνας στη Νομική Σχολή της Καμπούλ;

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.