Αλεξίσφαιρα υπάρχουν!

Προβληματισμός υπάρχει στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, εξαιτίας στατιστικών στοιχείων που δείχνουν πως τις τελευταίες δεκαετίες αρκετοί αστυνομικοί έχουν πυροβολήσει και έχουν σκοτώσει τις συζύγους τους.Για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα των δολοφονιών των συζύγων των αστυνομικών, ο εφοπλιστής Νίκος Πατέρας πρόσφερε στις γυναίκες των αστυνομικών 2.500 αλεξίσφαιρα γιλέκα.

Το θέμα δεν άφησε ασυγκίνητο τον Ανδρέα Βγενόπουλο, ο οποίος προσέφερε 3.000 αλεξίσφαιρα γιλέκα στις συζύγους των αστυνομικών.

Φυσικά, και ο Γιώργος Καρατζαφέρης δεν θα μπορούσε να μείνει ασυγκίνητος. Ο κ. Καρατζαφέρης έδωσε μια νέα διάσταση στο θέμα και δήλωσε πως προσφέρει 2 εκατομμύρια ευρώ για να αγοραστούν αλεξίσφαιρα γιλέκα για τις πεθερές των αστυνομικών, ώστε να μην κινδυνεύουν να δολοφονηθούν από τους γαμπρούς τους.

Τώρα το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αναζητά χρήματα για να αγοραστούν αλεξίσφαιρα γιλέκα και για τις γκόμενες των αστυνομικών. Ήδη, η Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών έχει ευαισθητοποιηθεί και προτίθεται να καλύψει τα έξοδα των αλεξίσφαιρων γιλέκων για τις γκόμενες.

Η Πανελλήνια Ένωση Συζύγων Ελλήνων Αστυνομικών δεν είναι ικανοποιημένη από τις δωρεές αλεξίσφαιρων και ζητάει από την πολιτεία να επιτραπεί στις συζύγους των αστυνομικών να οπλοφορούν, για να μπορούν να αντιμετωπίζουν τους άνδρες τους.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.