Νοσοκομείο ή απέλαση
Η κυβέρνηση τρώει σφαλιάρες από παντού και -ως γνήσιος ψευτόμαγκας- αποφάσισε να τα βάλει με αυτούς που θεωρεί αδύναμους. Θέτει λοιπόν η κυβέρνηση θέμα απέλασης των μεταναστών απεργών πείνας, αν συνεχίσουν να αρνούνται τη μεταφορά τους σε νοσοκομεία.
Δηλαδή, η κυβέρνηση θέτει στους μετανάστες που κάνουν απεργία πείνας το δίλημμα «νοσοκομείο ή απέλαση».
Κατά ένα περίεργο τρόπο, το νοσοκομείο και η απέλαση μπορεί να είναι και η μοίρα πολλών μελών της κυβέρνησης στο κοντινό μέλλον. Βέβαια, αυτοί δεν θα έχουν δικαίωμα επιλογής.
Και το ένα δεν θα αποκλείει το άλλο – μπορεί τα μέλη της κυβέρνησης να περάσουν πρώτα από το νοσοκομείο και μετά να απελαθούν.
Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου
Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net για να συνεχίσει να υπάρχει μέχρι τη Δευτέρα Παρουσία. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

