Σπουδαίο πράγμα η τεχνολογία

Για δυο σχεδόν ημέρες το μπλογκ ήταν εκτός λειτουργίας, επειδή έγιναν κάποιες βελτιώσεις. Μετά από αυτές τις βελτιώσεις, το μπλογκ μου έχει κάποιες δυνατότητες που δεν έχει κανένα άλλο μπλογκ ή σάιτ παγκοσμίως.Από σήμερα στο μπλογκ έχει τοποθετηθεί ένας ειδικός ανιχνευτής που δεν επιτρέπει σε κάλπηδες, απατεώνες και ρουφιάνους να διαβάζουν τα κείμενα – όσοι είναι καθάρματα θα βλέπουν αστράκια. Αυτό σημαίνει πως εσείς που διαβάζετε τώρα αυτές τις γραμμές είστε πάρα πολύ καλοί άνθρωποι και μπράβο σας.

Μια ακόμα προσθήκη που έγινε στο μπλογκ είναι πως θα έχω τη δυνατότητα να ακούω τις σκέψεις που θα κάνετε την ώρα που θα διαβάζετε τα κείμενα. Οι σκέψεις σας θα καταγράφονται και θα τις ακούω εγώ μετά, οπότε δεν υπάρχει πια λόγος να μου στέλνετε μέιλ.

Το μπλογκ έχει πια και άλλες μοναδικές δυνατότητες αλλά δεν μπορώ να σας τις αποκαλύψω.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους και ειδικά τις φίλες και τους φίλους από το εξωτερικό. Να είστε καλά.

(Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Nassos K. και στους συνεργάτες του – αν και είναι πολύ νέοι, είναι όλοι τους ταλαντούχοι και μοναδικοί. Ο Nassos K. είναι αυτός που βλέπετε στη φωτογραφία πιο πάνω.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.