Έξω πάμε καλά

Αγωγή σε βάρος της τουρκικής εφημερίδας Hurriyet κατέθεσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, υποστηρίζοντας πως -κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Τουρκία- ποτέ δεν δήλωσε ότι, ενώ οι Τούρκοι εργάζονταν σκληρά, οι Έλληνες τεμπέλιαζαν.Ο κ. Πάγκαλος δήλωσε πως ποτέ δεν θα μπορούσε να υποστηρίξει ότι οι Έλληνες τεμπέλιαζαν, γιατί αυτό θα αναιρούσε την θέση που έχει εκφράσει πως οι Έλληνες έτρωγαν.

Σύμφωνα με τον κ. Πάγκαλο, πίσω από το δημοσίευμα της Hurriyet κρύβεται ο ΣΥΡΙΖΑ. Κατονόμασε μάλιστα ως υπεύθυνο για το δημοσίευμα τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Τουρκίας, Αχμέτ Μαζιταφάγαμογλου.

Η κυρία Παγκάλου αποκήρυξε τις δηλώσεις του συζύγου της και δήλωσε πως θα καταθέσει αγωγή σε βάρος όποιου της θυμίσει ότι τον παντρεύτηκε.

Η κυβέρνηση –μέσω του κυβερνητικού εκπροσώπου- φέρεται ιδιαίτερα ευχαριστημένη από τα αποτελέσματα της επίσκεψης Πάγκαλου στην Τουρκία, γιατί υπήρχε ο φόβος πως ο κ. Πάγκαλος θα αποκαλούσε και τους Τούρκους «κοπρίτες» ή «μπουνταλάδες», και θα ξεσπούσε πόλεμος.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Τουρκία, ο κ. Πάγκαλος επισκέφτηκε στη φυλακή τον Κούρδο ηγέτη Αμπντουλάχ Οτσαλάν.

Ο κ. Πάγκαλος είπε στον κ. Οτσαλάν πως, αν καταφέρει να δραπετεύσει, η ελληνική κυβέρνηση είναι πρόθυμη να του προσφέρει για μια ακόμα φορά ένα ασφαλές καταφύγιο.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.