Η Καθημερινή προσφέρει το Debtocracy!

Κάνοντας μια αναπάντεχη κίνηση που ταράζει ακόμα περισσότερο τα ήδη ταραγμένα νερά στο χώρο του ελληνικού Τύπου, η «Καθημερινή» της Κυριακής του Πάσχα –που θα κυκλοφορήσει το Μεγάλο Σάββατο- αποφάσισε να προσφέρει στους αναγνώστες της το πολύκροτο ντοκιμαντέρ «Debtocracy».Η κίνηση της «Καθημερινής» να προσφέρει στους αναγνώστες της το «Debtocracy» έχει εξοργίσει τους υπόλοιπους εκδότες, οι οποίοι σκοπεύουν να απαντήσουν με τα άπαντα του Νίκου Παπάζογλου, ενώ σκέφτονται σοβαρά να δολοφονήσουν αύριο τον Διονύση Σαββόπουλο, για να βάλουν προσφορά την Κυριακή και τα δικά του CD.

Εν τω μεταξύ, η δωρεάν διάθεση του «Debtocracy» με την «Καθημερινή» αναμένεται να προκαλέσει σοκ στους παραδοσιακούς αναγνώστες της εφημερίδας, οι περισσότεροι εκ των οποίων είναι υπέργηροι και δεν έχουν αντιληφθεί ακόμα πως η Ελένη Βλάχου τα έχει τινάξει.

Ήδη, υπάρχουν παράπονα από υπερήλικες αναγνώστες της εφημερίδας, οι οποίοι πήραν τα CD του Μάνου Χατζιδάκι και του Μίκη Θεοδωράκη, τα άκουσαν, έφριξαν και διαμαρτυρήθηκαν έντονα επειδή η «Καθημερινή» βάζει προσφορά αυτούς τους ροκάδες.

Για να περάσει πιο εύκολα το «Debtocracy» στο παραδοσιακό κοινό της εφημερίδας, η «Καθημερινή» ζήτησε από τους δημιουργούς του «Debtocracy» να αντικαταστήσουν τη μουσική του Γιάννη Αγγελάκα με τραγούδια του Νίκου Γούναρη, της Σοφίας Βέμπο και του Αττίκ.

Οι περιπτεράδες έχουν πάρει εντολή, μόλις βλέπουν κάνα γεροσάψαλο να του δίνουν την έκδοση της «Καθημερινής» με το πειραγμένο «Debtocracy», ενώ όταν βλέπουν τίποτα μαλλιάδες αναρχικούς με τατουάζ και σκουλαρίκια θα τους δίνουν το κανονικό.

Οι υπεύθυνοι της «Καθημερινής» αποφάσισαν να προσφέρουν το «Debtocracy», ώστε να έρθουν πιο κοντά στα νεανικά κοινά και να ανεβάσουν την πεσμένη κυκλοφορία της εφημερίδας.

Παράλληλα, ο ΣΚΑΙ θα μεταδώσει το «Debtocracy» το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής μετά την περιφορά του Επιταφίου.

Μετά την προβολή του «Debtocracy» από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ, θα ακολουθήσει μεταμεσονύχτια δενδροφύτευση στον Κοκκιναρά της Πεντέλης.

Το σκάψιμο θα γίνει με ειδικές αξίνες που έχουν σιγαστήρα, ώστε να μην ξυπνήσουν τα βατράχια.

Όπως όλα δείχνουν, η «Καθημερινή» το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα θα έχει πουλήσει –εξαιτίας της προσφοράς του «Debtocracy»- περισσότερα από 500 χιλιάδες φύλλα.

Αν αυτή η πρόβλεψη επαληθευθεί, ο Γιάννης Αλαφούζος έχει υποσχεθεί πως θα συμμετάσχει στο «Dancing with the Stars» με παρτενέρ τη μεγάλη κυρία της ελληνικής δημοσιογραφίας, την Ελένη Μπίστικα.

Ο κ. Αλαφούζος και η κυρία Μπίστικα θα χορέψουν Fox Trot και Paso Doble.

(Ας εκμεταλλευτούμε την γενναία κίνηση των εκδοτών της «Καθημερινής» να προσφέρουν δωρεάν το «Debtocracy», για να πιέσουμε περισσότερο για τη δημιουργία Επιτροπής Λογιστικού Ελέγχου για το ελληνικό δημόσιο χρέος. Λαός και εφοπλιστές ενωμένοι μπορούμε να τα καταφέρουμε.)

Έκκληση για σχηματισμό Επιτροπής Λογιστικού Ελέγχου επί του ελληνικού δημοσίου χρέους. Υπογράψτε κι εσείς!

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.