Στην υγειά μας, βρε παιδιά!

Μεγάλη αναστάτωση έχει προκαλέσει στην ελληνική κοινωνία η είδηση πως τα νοσοκομεία Αρεταίειο και Αιγινήτειο αναστέλλουν τη λειτουργία τους εξαιτίας έλλειψης κονδυλίων. Κι όμως, θα έπρεπε να είμαστε όλοι χαρούμενοι με αυτή την εξέλιξη. Θα έπρεπε να πανηγυρίζουμε.Η αναστολή της λειτουργίας του Αρεταίειου και του Αιγινήτειου είναι ένα σωστό βήμα για την εξυγίανση στο χώρο της Υγείας.

Από τη στιγμή που τα δυο νοσοκομεία δεν θα κάνουν εισαγωγές ασθενών, αυτό σημαίνει πως δεν θα υπάρχουν φακελάκια.

Η κυβέρνηση –με τις εντολές της Τρόικας- σκοπεύει να κλείσει όλα τα δημόσια νοσοκομεία της χώρας, ώστε να χτυπηθούν τα ράντσα, τα φακελάκια και οι μίζες που καταδυναστεύουν τον τομέα της Υγείας και κάνουν δύσκολη τη ζωή των Ελλήνων.

Με το κλείσιμο των νοσοκομείων, θα έχουμε πλήρη εξυγίανση στο χώρο της Υγείας.

Κλείνοντας όλα τα νοσοκομεία της χώρας, θα σταματήσει και η ταλαιπωρία των ασθενών, οι οποίοι ήταν υποχρεωμένοι να περιμένουν ατελείωτες ώρες στις ουρές των εξωτερικών ιατρείων και εβδομάδες ή μήνες στις λίστες αναμονής των κρατικών νοσοκομείων.

Άντε και καλή ψυχή!

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.