Γιορτή

Ξέρω πως κουράστηκες, ξέρω πως απογοητεύτηκες, ξέρω πως αισθάνεσαι αδύναμος. Αλλά φταις κι εσύ, κι εγώ, και όλοι μας. Επίσης, ξέρω πως αξίζει τον κόπο να κατέβεις στο Σύνταγμα και σε πολλές πλατείες σε όλη τη χώρα, και -έστω για μια φορά στη ζωή σου- να πάρεις μέρος σε μια λαϊκή συνέλευση. Πάρε και τα παιδιά σου – να μάθουν, να ξέρουν.

Δεν γνωρίζω τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες και τις επόμενες εβδομάδες -αν και κάτι υποψιάζομαι-, αλλά τώρα δίνεται η ευκαιρία στους ελεύθερους πολίτες να κατέβουν στο Σύνταγμα, να μιλήσουν στη λαϊκή συνέλευση και μετά να σηκώσουν το χέρι και να ψηφίσουν.

Μην απουσιάσεις κι αυτή τη φορά. Μη χάσεις κι αυτή την ευκαιρία. Ο μόνος αγώνας που χάνεται είναι αυτός που δεν δίνεται.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.