Δεν γράφω άλλο!

Ένας 41χρονος απόστρατος αστυνομικός που υπηρετούσε στην Οικονομική Επιθεώρηση του αρχηγείου της ΕΛ. ΑΣ. συμμετείχε στη συμμορία που τροφοδοτούσε με αυτοκίνητα την σπείρα που σκότωσε την 1η Μαρτίου τους δυο αστυνομικούς στου Ρέντη. Δεν το πιστεύω!

Στις 3 Μαρτίου 2011, στο κείμενο «Όχι, κανείς δεν είναι υποκριτής» έγραφα: «Το μόνο που λείπει τώρα –για να αποδειχτεί η πλήρης διαφθορά της Ελληνικής Αστυνομίας και η απόλυτη υποκρισία όλων- είναι να αποδειχτεί πως στη συμμορία των κακοποιών που σκότωσαν τους δυο νεαρούς αστυνομικούς συμμετέχει και ένας αστυνομικός. Εκεί να δείτε γλέντια».

Αν η Αστυνομία θέλει πραγματικά να ψάξει, θα βρει και άλλους αστυνομικούς μπλεγμένους σε αυτήν την υπόθεση. Θέλει; Ή οι αστυνομικοί είναι πιο χρήσιμοι ως νεκροί “ήρωες”;

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.