Ο πιτσιρίκος κριτής! Ο αγώνας τώρα δικαιώνεται!

Πάντα στη ζωή μου ήθελα να γίνω κριτής σε ένα διαγωνισμό. Κι ενώ άλλα πράγματα τα κατάφερα, αυτό συνέχεια μου ξέφευγε. Τώρα, όμως, έφτασε η ώρα να πραγματοποιηθεί το μεγάλο μου όνειρο. Είμαι επιτέλους κριτής. Στο διαγωνισμό του Dailymotion.Τα πράγματα είναι απλά: Το Dailymotion κάνει ένα funny video contest. Εσείς ανεβάζετε ένα αστείο δικό σας βίντεο στο Dailymotion. Στη συνέχεια, η κριτική επιτροπή –Freddo, Paparazzi, Kourkouti, Media* και εγώ- θα διαλέξουμε την τελική πεντάδα.

Βέβαια, το νικητήριο βίντεο δεν θα το επιλέξουμε εμείς –και αυτό είναι μεγάλη αδικία και θέλω να το καταγγείλω-, αλλά θα το επιλέξει ο αγαπημένος Γιώργος Μητσικώστας, οπότε θα το δεχτώ με χαρά.

Ο δημιουργός του βίντεο που θα νικήσει στο διαγωνισμό θα κερδίσει ένα αυτοκίνητο.

Οι συμμετοχές σας στο διαγωνισμό θα γίνονται δεκτές μέχρι και την 21η Ιουνίου του 2011 – δηλαδή στην επέτειο της μάχης του Κιλκίς.

Όλοι έχετε πιθανότητα να ανεβάσετε το πιο αστείο βίντεο στο Dailymotion και να κερδίσετε, αφού ζούμε σε μια πάρα πολύ αστεία χώρα – ό,τι και να τραβήξετε αυτήν την εποχή, αστείο θα είναι.

Πληροφορίες για το διαγωνισμό και τους όρους συμμετοχής στο funny video contest του Dailymotion, θα βρείτε εδώ.

(Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, η συμμετοχή μου ως κριτής στο διαγωνισμό του Dailymotion δεν είναι μια επαγγελματική κίνηση. Δούλεψα παλιότερα κάτω από την ίδια στέγη με τον Αλέξανδρο Βραχωρίτη, τον αγαπώ, τον εκτιμώ, μου το ζήτησε, το δέχτηκα.)

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.