Η κρίσιμη ώρα για τη λαϊκή συνέλευση έφτασε

Έχοντας παρακολουθήσει με προσοχή και αφοσίωση τις λαϊκές συνελεύσεις της πλατείας Συντάγματος επί ένα μήνα, νιώθω έτοιμος πια κι εγώ να κάνω μια πρόταση που θα βοηθήσει στον αγώνα του λαϊκού κινήματος για την ανατροπή του σάπιου πολιτικού κατεστημένου.

Νομίζω πως, αφού στη λαϊκή συνέλευση του Συντάγματος συζητήθηκαν και αναλύθηκαν διεξοδικά όλα τα μεγάλα θέματα του τόπου –από το πολιτειακό μέχρι το Μεσοπρόθεσμο-, οι συνθήκες έχουν ωριμάσει για να καταπιαστούμε πια και με ένα πραγματικά καυτό θέμα.

Φίλοι, σύντροφοι και συναγωνιστές της λαϊκής συνέλευσης της πλατείας Συντάγματος, σας καλώ να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων και με υψηλό αίσθημα ευθύνης να πάρουμε όλοι μαζί τη μεγάλη απόφαση σε ένα τεράστιο δίλημμα: τα Χριστούγεννα στην πλατεία Συντάγματος θα στολίσουμε δέντρο ή καραβάκι;

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.