Υγεία, Κάβλα, Επανάσταση

Μετά από 17 ημέρες, θα πρέπει να παραδεχτώ πως η επανάσταση με έχει εξοντώσει. Δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου. Τώρα καταλαβαίνω τι πέρασε ο Κολοκοτρώνης.

Και θα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας, πως οι αγωνιστές του ’21 ξεκουράζονταν και καμιά μέρα – δεν την πήγαιναν σερί την επανάσταση. Εμείς ανάσα δεν έχουμε πάρει.

Κάποιοι φίλοι αναγνώστες μου γράφουν πως “ρε πιτσιρίκο, μείνε στα κείμενα, γιατί με τη φωτογραφία δεν τα καταφέρνεις”. Τώρα μαθαίνω τη φωτογραφία και, αν η επανάσταση κρατήσει πέντε έξι χρόνια, θα γίνω καλύτερος και από τον Freddie F. Άλλωστε, είναι δύσκολο να κάνεις επανάσταση και να βγάζεις, παράλληλα, και φωτογραφίες. Μπερδεύομαι καμιά φορά και -αντί να πατήσω το κουμπί της μηχανής- τραβάω τη σκανδάλη και όποιον πάρει ο χάρος.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.