Είναι το στρώμα μου μονό

Σε μια προσπάθεια να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα ρευστότητας που αντιμετωπίζουν και να προσελκύσουν ξανά τους φοβισμένους καταθέτες, όλες οι ελληνικές τράπεζες ετοιμάζονται να λανσάρουν τα νέα τους καταθετικά προϊόντα.Ήδη, η Eurobank προσφέρει στους πελάτες της το νέο καταθετικό προϊόν «Eurobank Στρώμα».

Το «Eurobank Στρώμα» είναι ένα έξυπνο αποταμιευτικό πρόγραμμα που δίνει τη δυνατότητα στον πελάτη να έχει στο λογαριασμό του στην τράπεζα ολόκληρο το στρώμα μέσα στο οποίο έχει ράψει τα χρήματά του.

Με το «Eurobank Στρώμα» ο πελάτης ξεφεύγει από το άγχος μήπως του κλέψει κάποιος τα λεφτά από το στρώμα, ενώ, παράλληλα, μπορεί να ελέγχει ανά πάσα στιγμή το λογαριασμό του, αφού έχει τη δυνατότητα να περνάει από την τράπεζα της γειτονιάς του και να ρίχνει έναν υπνάκο πάνω στο στρώμα του.

Το πρόγραμμα «Eurobank Στρώμα» έχει εξαιρετικά ελκυστικές αποδόσεις, αφού προσφέρει στον πελάτη επιτόκιο τα σεντόνια –πανωσέντονο, κατωσέντονο- τα μαξιλάρια και τις μαξιλαροθήκες.

Για τους απαιτητικούς πελάτες με μεγάλα στρώματα υπάρχει το πρόγραμμα «Eurobank Διπλό Στρώμα», που προσφέρει ακόμα μια μπουρνουζοπετσέτα, το κάτω μέρος της πιτζάμας και τις παντόφλες.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.