Ελληνοφρένεια ή θάνατος!

Από σήμερα Δευτέρα 5 Σεπτέμβρη και κάθε μέρα στη μία το μεσημέρι, ο Θύμιος Καλαμούκης και ο Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης σας υποδέχονται στη συχνότητα του Real FM 97.8.

Σήμερα εγκαινιάζουν και την ιστοσελίδα τους www.ellinofreneia.net. Ένα διαδραστικό σατιρικό site όπου ο καθένας θα μπορεί να σχολιάζει την επικαιρότητα,να σιχτιρίζει,να ανεβάζει τα βίντεο που του αρέσουν, τις Ελληνοφρενικές φωτογραφίες που τράβηξε και γενικώς να κάνει ό,τι θέλει!

Πρόκειται για ένα site που θα περιέχει τις ραδιοφωνικές εκπομπές της Ελληνοφρένειας, best αποσπάσματα αυτών, βίντεο με τον Τσολιά ειδικά γυρισμένα για το site, πρωτότυπες φάρσες,ένα καθημερινό άρθρο του Θύμιου Καλαμούκη, καθημερινή επικοινωνία του Αποστόλη Μπαρμπαγιάννη με το κοινό, σατιρικά κείμενα, παιχνίδια με τον Τσολιά, σχολιασμό της επικαιρότητας και άλλα πολλά πολλά πολλά…

Μπείτε να δείτε και να ακούσετε!

Καλή επιτυχία, Θύμιο και Αποστόλη. Το site είναι εξαιρετικό, οι εκπομπές σας είναι κορυφαίες.

Το site της Ελληνοφρένειας

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.