Αύξηση των ελληνικών εξαγωγών

Η άσχημη οικονομική κατάσταση και η δραματική μείωση της κατανάλωσης στην ελληνική αγορά έχει στρέψει το ενδιαφέρον πολλών επιχειρήσεων στις ξένες αγορές. Ανάμεσα στις επιχειρήσεις που προσπαθούν να εξάγουν τα προϊόντα τους είναι και οι τηλεοπτικοί σταθμοί.

Σε μια προσπάθεια να αυξήσουν τα έσοδά τους και να αποφύγουν το λουκέτο, τα ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια ετοιμάζουν προγράμματα που θα μπορούν να προβληθούν και από ξένα τηλεοπτικά κανάλια.

Ήδη, το Mega ετοιμάζεται να ξεκινήσει τα γυρίσματα του πρώτου τουρκικού σίριαλ που θα γυριστεί στην Ελλάδα. Ο τίτλος του σίριαλ θα είναι «Τζατζίκι» και οι Έλληνες ηθοποιοί θα μιλάνε τούρκικα.

Τα γυρίσματα θα γίνουν σε τοποθεσίες που θυμίζουν την Κωνσταντινούπολη, ενώ θα χτιστούν και δέκα τζαμιά, για να προσεύχονται οι ηθοποιοί.

Οι υπεύθυνοι του Mega είναι σίγουροι πως το «Τζατζίκι» θα γίνει ανάρπαστο στην Τουρκία και οι τηλεοπτικοί σταθμοί της γειτονικής χώρας θα κονταροχτυπηθούν μεταξύ τους για να εξασφαλίσουν τα δικαιώματα προβολής.

Το «Τζατζίκι» θα προβληθεί και στις χώρες με μεγάλο τουρκόφωνο πληθυσμό αλλά και στην Ελλάδα.

Το «Τζατζίκι» θα προβληθεί στην Ελλάδα χωρίς μεταγλώττιση, αφού οι Έλληνες έχουν μάθει πια τούρκικα από τα τούρκικα σίριαλ και τα μιλάνε καλύτερα από τη μητρική τους γλώσσα.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.