Η χούντα με χούντα περνάει

Αναστάτωση έχει προκαλέσει στην ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας η αποκάλυψη της εφημερίδας «Το Βήμα δεν έχει κλείσει ακόμα» ότι ορισμένοι σπουδαστές της Σχολής Ευελπίδων τραγούδησαν ανήμερα της επετείου του Πολυτεχνείου τον ύμνο της 21ης Απριλίου και όχι τον ύμνο της Χρυσής Αυγής, όπως έκαναν μέχρι πέρσι.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος ζήτησε από τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας να ξεκαθαρίσει στο στράτευμα πως η κοινοβουλευτική χούντα δεν θα ανεχτεί μια στρατιωτική χούντα.

Σύμφωνα με τον κ. Αβραμόπουλο, το κοινοβουλευτικό πραξικόπημα ολοκληρώθηκε μόλις πριν από λίγες μέρες και ο Στρατός θα πρέπει να περιμένει να περάσει ένα χρονικό διάστημα μέχρι να κάνει το δικό του πραξικόπημα.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Αβραμόπουλος, «η Ελληνική Δημοκρατία δεν αντέχει δυο πραξικοπήματα μέσα σε λίγες μέρες. Κάτσε να περάσουν τα Χριστούγεννα και βλέπουμε».

Ο κ. Αβραμόπουλος συμπλήρωσε «βάλαμε τον Μάκη Βορίδη στην κυβέρνηση. Τι άλλο θέλουν πια οι Ευέλπιδες για να ικανοποιηθούν; Να βάλουμε και τον Παττακό;».

(Αυτή δεν είναι Σχολή Ευελπίδων – αυτή είναι η Σχολή της Κακιάς Ελπίδας.)

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.