Μια παραλία για τον Σημίτη

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα «Πολίτης της Κορινθίας», ο Κώστας Σημίτης θα αποκτήσει ιδιωτική παραλία μπροστά από το εξοχικό τους στους Αγίους Θεοδώρους. Ο πρώην πρωθυπουργός των νταβατζήδων της διαπλοκής κατέθεσε σχετική αίτηση που θα γίνει δεκτή.Μπορεί η παραχώρηση του αιγιαλού σε ιδιώτη να παραβιάζει το Σύνταγμα αλλά –πέρα από τους νόμους- θα πρέπει να ακούσουμε και τη λογική, και είναι σωστό να παραχωρηθεί η παραλία στον Κώστα Σημίτη.

Ας το παραδεχτούμε πως κανείς μας δεν θα ήθελε να βρεθεί στην ίδια παραλία με τον Κώστα Σημίτη – ούτε και οπουδήποτε αλλού.

Φαντάζεστε τον Σημίτη με μαγιό; Αυτόν θα έπρεπε να τον πηγαίνουν στην παραλία καλυμμένο με σεντόνια.

Κι αν δεν σκεφτόμαστε τους εαυτούς μας, ας σκεφτούμε τουλάχιστον τους τουρίστες που μπορεί να κάνουν μπάνιο στην ίδια παραλία με τον Σημίτη.

Η θέα του Σημίτη με μαγιό στην παραλία μπορεί να χαλάσει για πάντα την εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό.

Να του δώσουν την παραλία και να χτίσουν και τοίχους να μην τον βλέπει κανείς.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.