Ξεβράκωμα

Η είσοδος των βουλευτών του ΛΆΟΣ στην κυβέρνηση ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία για να ξεβρακωθούν εντελώς νεοφιλελεύθεροι δημοσιογράφοι και λοιπά παπαγαλάκια των νταβατζήδων της διαπλοκής. Βέβαια, οφείλω να ομολογήσω πως τέτοιο ξεβράκωμα δεν το περίμενα.

Δημοσιογράφοι που γαμήθηκαν τα τελευταία δυο χρόνια να γράφουν για την «παλαβή αριστερά» που απειλεί τη χώρα ένιωσαν ανακούφιση με την είσοδο των ακροδεξιών βουλευτών του ΛΆΟΣ στην κυβέρνηση.

“Τα ψέματα τελείωσαν”. “Οι μάσκες έπεσαν”. Αν δεν είναι ξεβράκωμα να προσποιείσαι τον προοδευτικό και να μη βγάζεις άχνα –ή ακόμα και να εκφράζεσαι θετικά- για τα φασισταριά που μπήκαν στην κυβέρνηση, τι είναι;

Βέβαια, αφού χάρηκε το αφεντικό σου που έγινε υπουργός ο Βορίδης, εσένα δεν σου πέφτει λόγος. Άλλο φιλελεύθερος και νεοφιλελεύθερος, κι άλλο ελεύθερος. Ζήσε τώρα την ξεφτίλα σου. Σκλάβε!

(Κάποτε ήπιαμε κι έναν καφέ παρέα και είπαμε και δυο κουβέντες. Να ξέρεις πως το έχω μετανιώσει.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.