Παρμένος

Μιλώντας σήμερα σε τηλεοπτική εκπομπή, ο Ανδρέας Λοβέρδος τόνισε ότι ο επόμενος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να εκλεγεί με ανοιχτές διαδικασίες από το λαό και πως η διαδικασία εκλογής θα πρέπει να ολοκληρωθεί σε σύντομο χρονικό διάσημα, χωρίς περιοδείες και κόστος.

Θέλω να διαβεβαιώσω τον κ. Λοβέρδο πως τουλάχιστον για τις περιοδείες δεν χρειάζεται να ανησυχεί – περιοδείες δεν θα γίνουν.

Περιοδείες αποκλείεται να γίνουν, γιατί οι υποψήφιοι για τη θέση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ θα τρώνε τα γιαούρτια και τα αυγά με τις ντουζίνες, ενώ –αν δεν υπάρχουν και καμιά 20αριά διμοιρίες ΜΑΤ να τους προστατεύουν- μάλλον θα φάνε και το ξύλο της ζωής τους.

Προτείνω οι καμπάνιες των υποψηφίων για τη θέση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ να γίνουν στα τηλεοπτικά στούντιο. Μόνο εκεί είναι ασφαλείς ακόμα – όπως και οι τηλεδημοσιογράφοι που τους καλούν.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.