Πόλεμος!

Όλοι τα έχουν με τους Γερμανούς στην Ευρωπαϊκή Ένωση επειδή τους ζηλεύουν και δεν μπορούν να αντιληφθούν πως οι Γερμανοί είναι ανώτεροι και πιο έξυπνοι από όλους τους άλλους λαούς, και δρουν πάντα με πλάνο.

Κανείς δεν έχει αντιληφθεί το μεγαλειώδες σχέδιο της Άνγκελα Μέρκελ, για μια ενωμένη και δημοκρατική Ευρώπη.

Η κυρία Μέρκελ πιέζει οικονομικά τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες, ώστε να ανεβούν οι πατριωτικοί τόνοι σε όλες τις χώρες, και να υπάρξει έκρηξη του εθνικισμού και της ακροδεξιάς στην Ευρώπη.

Όλα αυτά γίνονται ενόψει του Euro 2012 που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι στην Πολωνία και την Ουκρανία.

Λαμβάνοντας υπόψη τις συνθήκες που επικρατούν σήμερα στις ευρωπαϊκές χώρες, το Euro 2012 θα πάρει διαστάσεις ευρωπαϊκού πολέμου, αφού κάθε ευρωπαϊκή χώρα θα θέλει να ξεσκίσει την άλλη, και όλες μαζί τη Γερμανία.

Είναι βέβαιο πως στις κερκίδες των γηπέδων της Πολωνίας και της Ουκρανίας θα μαζευτούν όλα τα φασισταριά της Ευρώπης και θα επιδοθούν σε έναν ανελέητο πόλεμο μεταξύ τους.

Αυτό ακριβώς επιθυμεί η κυρία Μέρκελ, με την επιμονή της στη γερμανική κυριαρχία στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Οι φασίστες όλων των ευρωπαϊκών χωρών θα αλληλοεξοντωθούν στα γήπεδα –και έξω από αυτά-, οπότε στη συνέχεια εμείς, οι χίπηδες Ευρωπαίοι διεθνιστές, θα φτιάξουμε την Ευρώπη των λαών, των πολιτισμών και της φούντας.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.