Το ΛΆΟΣ ως άλλοθι

Πολλοί αναρωτιούνται γιατί έπρεπε να μπει στη νέα κυβέρνηση χουντικής συνεργασίας το ΛΆΟΣ. Τα πράγματα είναι απλά: Το ΛΆΟΣ μπήκε στην κυβέρνηση μόνο και μόνο για να τραβήξει πάνω του την προσοχή και να αποπροσανατολίσει.Όσο εμείς θα ασχολούμαστε με τις ακροδεξιές και ρατσιστικές θέσεις του Βορίδη και του Γεωργιάδη, η κυβέρνηση της χούντας θα περάσει όλα αυτά που θέλει να περάσει.

Ύστερα, το ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία θα πουν «ορίστε, εμείς για το καλό της χώρας, ως και με την ακροδεξιά συνεργαστήκαμε – τόσο μεγάλη θυσία κάναμε». Έτσι, έχουν την ελπίδα πως θα αποκρύψουν ότι κι αυτοί ακροδεξιοί είναι – η χρησιμότητα του ΛΆΟΣ είναι ότι κάνει το ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Δημοκρατία να μοιάζουν με δημοκρατικά κόμματα, ενώ δεν είναι.

Στη συνέχεια, το ΛΆΟΣ θα εξέλθει της κυβέρνησης και θα συνεχίσουν μαζί το ΠΑΣΟΚ και η Νέα Δημοκρατία. «Ορίστε, διώξαμε τους κακούς ακροδεξιούς και θα σας κυβερνήσουμε τώρα εμείς οι δημοκράτες που κυβερνήσαμε επί 37 χρόνια και διαλύσαμε τη χώρα αλλά τώρα θα πρέπει να το ξεχάσετε».

Περαστικά.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.