Αποκάλυψη από τον Θεόδωρο Πάγκαλο

Σε μια δήλωση που θα προκαλέσει πάταγο προέβη σήμερα ο Θεόδωρος Πάγκαλος. Με αφορμή τα κλάματα της Ιταλίδας υπουργού, ο κ. Πάγκαλος αποκάλυψε πως έκλαιγε κάθε φορά που η κυβέρνηση Παπανδρέου έπαιρνε αντιλαϊκά μέτρα.

“Έκλαιγα κάθε φορά που έπρεπε να επιβάλουμε νέους φόρους” δήλωσε ο κ. Πάγκαλος και πρόσθεσε: “Έκλαιγα σαν μικρό παιδί και μετά έτρωγα σαν μεγάλο”.

“Δεν έκλαιγα μόνο εγώ στο υπουργικό συμβούλιο” δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, “όλοι οι υπουργοί κλαίγαμε και παρηγορούσαμε ο ένας τον άλλον. Πολλές φορές πλακωνόμασταν στα γλωσσόφιλα και κάναμε και λίγο σεξ μεταξύ μας, για να μας φύγει η πίκρα και η στενοχώρια”.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου γιατί δεν έκλαιγε μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες, ο κ. Πάγκαλος απάντησε πως δεν ήθελε να προκαλέσει πανικό στους Έλληνες πολίτες.

“Ο πολιτικός που κλαίει δείχνει αδυναμία” τόνισε ο κ. Πάγκαλος και πρόσθεσε πως -αντί για κλάματα- προτίμησε να πλακώσει τους Έλληνες στα βρισίδια, για να μην αντιληφθούν πόσο τραγική είναι η κατάσταση της χώρας.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.