Ο νονός

Τη διενέργεια δημοψηφίσματος για την ονομασία της ΠΓΔΜ προτείνει ο πρόεδρος του ΛΆΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης. Τώρα που το ΛΆΟΣ έχει ξεβρακωθεί εντελώς και καταρρέει, ο κ. Καρατζαφέρης -που ψήφισε το Μνημόνιο-, θέλει να αποδείξει την αγάπη του για την πατρίδα.

Ο κ. Καρατζαφέρης απείλησε πως, αν υπάρχει το όνομα “Μακεδονία” στην ονομασία της ΠΓΔΜ, το κόμμα του θα αποχωρήσει από την κυβέρνηση. (Όχι, δεν θα μας το κάνετε αυτό!)

Εν τω μεταξύ, ο Καρατζαφέρης δεν έχει καταλάβει ακόμα πως θα πρέπει να αποχωρήσει από τώρα από την κυβέρνηση, αφού και στο “Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας” υπάρχει το όνομα “Μακεδονία”.

Μπορεί ένα δημοψήφισμα για την ονομασία της ΠΓΔΜ να μην έχει καμία απολύτως σημασία -αφού έχει καθιερωθεί διεθνώς ως “Μακεδονία”- αλλά εγώ συμφωνώ με τον κ. Καρατζαφέρη και προτείνω να γίνει.

Αυτή τη στιγμή, η ιδανική ονομασία για την ΠΓΔΜ είναι “Μη Χρεοκοπημένη Μακεδονία”.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.