Όλοι σκέφτονται την πάρτη τους

Η αύξηση κατά 40% των αυτοκτονιών στη χώρα μας δεν θα πρέπει να μας κάνει να πιστεύουμε πως όσοι αυτοκτονούν είναι αθώοι. Όσοι αυτοκτονούν λόγω χρεών είναι εγωιστές, ατομικιστές και παρτάκηδες.

Δεν γίνεται να χρωστάς τα μαλλιοκέφαλά σου και να αυτοκτονείς, για να την σκαπουλάρεις.

Γιατί μπορεί εσύ να την σκαπουλάρεις, αλλά αφήνεις τα χρέη σου στη γυναίκα σου, στα παιδιά σου και τους συγγενείς σου. Δηλαδή σκέφτεσαι μόνο τον εαυτό σου.

Αν είσαι σωστός και δίκαιος, πρέπει να σκοτώσεις πρώτα όλους τους συγγενείς σου και μετά να αυτοκτονήσεις. Γιατί να τρέχουν οι άλλοι για τα δικά σου χρέη;

Επίσης, δεν γίνεται να μην έχεις μία και να φορτώνεις στην οικογένειά σου και τα έξοδα μιας κηδείας. Είχα πάει τις προάλλες στην κηδεία ενός ανθρώπου που αυτοκτόνησε και η χήρα ούρλιαζε και στηθοδερνόταν πάνω από το φέρετρο: “Τώρα βρήκες να αυτοκτονήσεις, Πέτρο μου; Τώρα που δεν έχω μία;”.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.