Αλληλεγγύη στην Τζούλια

Λίγο πριν αναχωρήσει για το Λος Άντζελες –για να δοκιμάσει εκεί την τύχη της-, η Τζούλια Αλεξανδράτου δήλωσε σε κυπριακή ιστοσελίδα πως σκέφτεται σοβαρά να δημιουργήσει ένα νέο κόμμα και πως μπορεί ο κόσμος να την ψηφίσει από αντίδραση και αγανάκτηση στην παρούσα κατάσταση.

Η δήλωση της Τζούλιας Αλεξανδράτου για δημιουργία κόμματος προκάλεσε πολλά –κυρίως, ειρωνικά- σχόλια, αλλά κανείς δεν στάθηκε στην ουσία της είδησης.

Η ουσία της είδησης δεν είναι πως η Τζούλια Αλεξανδράτου σκέφτεται να δημιουργήσει κόμμα αλλά ότι φεύγει μετανάστρια στο Λος Άντζελες.

Μια ακόμα Ελληνοπούλα μεταναστεύει –εξαιτίας της χρεοκοπίας- και θα αναζητήσει την τύχη της στο εξωτερικό.

Η κατάσταση στη χώρα είναι πια τραγική. Η Ελλάδα δεν μπορεί να συντηρήσει οικονομικά ούτε τη μεγαλύτερη πορνοστάρ της.

(Μου αρέσει πολύ -και το εννοώ- ο ώριμος τρόπος που αντιμετωπίζει και ιεραρχεί τα πράγματα η Τζούλια Αλεξανδράτου. Πάω Λος Άντζελες και -άμα δεν μου κάτσει καμιά πορνοταινία- θα γυρίσω στην Ελλάδα να κάνω κόμμα. Έβαλε τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.