Η κρίση γεννά ευκαιρίες

Η υποβάθμιση από την Standard & Poor’s όλων των ευρωπαϊκών χωρών –εκτός από τη Γερμανία- μπορεί να δημιουργεί πρόβλημα σε όλες αυτές τις χώρες αλλά δίνει τρομερές ευκαιρίες στην Ελλάδα για να ανακάμψει οικονομικά και να γίνει οικονομικός κολοσσός.Τώρα θα αρχίσουν τα χαράτσια στους λογαριασμούς του ρεύματος και στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες, και θα πρέπει οι πολίτες να βγουν στους δόμους να διαδηλώσουν. Πώς να βγεις, όμως, στο δρόμο να διαδηλώσεις, όταν η θερμοκρασία είναι κάτω από το μηδέν; Εδώ δεν βγαίνουμε εμείς που έχουμε σχεδόν πάντα καλοκαίρι.

Βέβαια, εμείς δεν βγαίνουμε να διαδηλώσουμε –και να τα γαμήσουμε όλα- γιατί είμαστε δουλοπρεπείς ραγιάδες και την τραβάει ο οργανισμός μας την υποδούλωση.

Οι άλλοι Ευρωπαίοι, όμως, είναι συνειδητοποιημένοι πολίτες –καλά ζώα είναι κι αυτοί αλλά που λέει ο λόγος-, οπότε θα αντιδράσουν για τα δικαιώματά τους.

Μπορεί η Ελλάδα να εκμεταλλευτεί το καλό της κλίμα και να γίνει τόπος διαδηλώσεων. Να έρθουν εδώ όλοι οι διαδηλωτές της Ευρώπης και να διαδηλώνουν στις πλατείες μας ενάντια στην οικονομική πολιτική των κυβερνήσεών τους.

Οι Γάλλοι να διαδηλώνουν στο Σύνταγμα, οι Αυστριακοί στην Ομόνοια, οι Βέλγοι στην Κουμουνδούρου, οι Ολλανδοί στο Μοναστηράκι κ.ο.κ.

Οι κυβερνήσεις των άλλων ευρωπαϊκών χωρών θα αναγκαστούν να στείλουν αστυνομικές δυνάμεις –γιατί τα ΜΑΤ δεν προλαβαίνουν να ψεκάσουν με χημικά όλους τους Ευρωπαίους διαδηλωτές-, οπότε θα έχουμε και άλλους επισκέπτες στη χώρα μας.

Με αυτόν τον τρόπο, οι Ευρωπαίοι εταίροι θα μας αφήσουν ένα σκασμό λεφτά και η Ελλάδα θα σωθεί από την καταστροφή.

Ορίστε, το έλυσα κι αυτό. Neeeeext!

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.