Η Ντόρα και τα σκατά
Επίθεση με πέτρες και γιαούρτια δέχτηκε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη, ενώ δειπνούσε σε εστιατόριο στο Ηράκλειο της Κρήτης. Δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα αν η κυρία Μπακογιάννη έφαγε τα γιαούρτια στη μάπα ή τα γιαούρτια την απέφυγαν από αηδία.
Οι γιαουρτωτές της κυρίας Μπακογιάννη φώναξαν το σύνθημα «Σκατά στον τάφο του Μπακογιάννη».
Θεωρώ απαράδεκτο το σύνθημα και είναι ντροπή να βεβηλώνεται η μνήμη ενός νεκρού.
Το σύνθημα «Σκατά στον τάφο του Μπακογιάννη» -εκτός από απαράδεκτο- είναι και περιττό. Υποθέτω πως η κυρία Μπακογιάννη θα επισκέπτεται τον τάφο πού και πού.
Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου
Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.