Σήκω Ανδρέα να τους δεις!

Επίθεση με γιαούρτια, αβγά και μπουκάλια με νερό δέχτηκαν χτες το βράδυ περίπου 15 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ σε μπαρ στο Παγκράτι. Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ δήλωσαν πως οι επιτιθέμενοι έμοιαζαν με «επαγγελματίες» αλλά δεν ήταν και σίγουροι γιατί κανείς τους δεν έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή του.

Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ επέλεξαν για τη συνάντησή τους ένα μπαρ στο Παγκράτι –και όχι στο Ψυχικό- επειδή είναι σπαγκοραμμένοι και τσιφούτηδες.

Ένας βουλευτής του ΠΑΣΟΚ δήλωσε πως πίστευαν πως δεν θα κυκλοφορούσε άνθρωπος έξω επειδή έκανε τσουχτερό κρύο, αλλά, αν τα πράγματα ήταν έτσι, η Οκτωβριανή Επανάσταση δεν θα είχε γίνει ποτέ.

Αν και αυτοί που μπήκαν στο μπαρ ήταν περίπου όσοι και οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, κανένας βουλευτής δεν έφερε την παραμικρή αντίσταση, αφενός επειδή είναι όλοι χέστηδες και αφετέρου επειδή ξέρουν πως τους αξίζει όχι μόνο το γιαούρτωμα αλλά και το χέσιμο πατόκορφα.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, οι εισβολείς ήταν αντιεξουσιαστές αλλά αυτό δεν σημαίνει και πολλά πράγματα πια, μιας και –όπως μας έχει ενημερώσει ο Γιώργος Παπανδρέου- ακόμα και οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ αντιεξουσιαστές είναι.

Γενικά, η χώρα έχει πήξει στους αντιεξουσιαστές – τους πατάς πια. Το μόνο πρόβλημα είναι πως έχουν κατσικωθεί στα σπίτια τους και δεν βγαίνουν στο δρόμο.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.