Η Διάπλασις των Παίδων

Η υπουργός Παιδείας της ετοιμόρροπης χούντας, Άννα Διαμαντοπούλου, δήλωσε πως θα καταλογιστούν ευθύνες στους μαθητές που εξύβρισαν και μούντζωσαν τους επίσημους, κατά τη διάρκεια της παρέλασης για την επέτειο της απελευθέρωσης των Ιωαννίνων.Σύμφωνα με την κυρία Διαμαντοπούλου, θα διεξαχθούν έρευνες στα σχολεία όχι μόνο για το ποιοι μαθητές μουντζώνουν αλλά και για το ποιοι αυνανίζονται, ενώ δεν θα μείνουν ατιμώρητοι και αυτοί που γαμάνε αβέρτα.

Η κυρία Διαμαντοπούλου ανακοίνωσε ακόμα πως στην παρέλαση για την 25η Μαρτίου κάθε μαθητής θα έχει δίπλα του μια διμοιρία των ΜΑΤ που θα τον κοπανάει και θα του ρίχνει χημικά, αν μουντζώσει κάναν επίσημο.

Μάλλον, η κυρία Διαμαντοπούλου δεν έχει αντιληφθεί πως οι μούντζες σύντομα θα γίνουν μπουνιές και κλωτσιές. Θα πέσει και φατούρο.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.