Θα φαρμακωθώ!

Αγαπητοί αναγνώστες, είμαι να πεθάνω. Η ΕΡΤ θα κάνει μήνυση σε ένα σκασμό σάιτ και μπλογκ επειδή ανέβασαν αυτή τη φωτογραφία, όπου η λέξη «χρέος» έχει αντικατασταθεί -μέσω photoshop- με τη λέξη «πέος». Και ανάμεσα σε αυτά τα μπλογκ και τα σάιτ δεν είναι το δικό μου!

Η ΕΡΤ θα στραφεί κατά των ιστότοπων και ιστολογίων www.iefimerida.gr, thwgreekz.com, www.apospasma.gr, nonnews.blogspot.com, armagedonnews.blogspot.com, axinosp.blogspot. com, www.kentrinews.gr, www.parapolitika.gr, www.arxotagos.gr, www.arpaktiko.org, prezatv.blogspot.com, www.inews.gr, pamelouketo.blogspot.com, www.antinews.gr, fimotro.blogspot.com, ola-e-tipota.blogspot.com, tromaktiko.blogspot.com και www.zougla.gr και κατά των συγγραφέων των κειμένων από τα οποία η ΕΡΤ θεωρεί πως υπέστη ζημιά η εικόνα της.

Δεν έχει σημασία που δεν είχα ανεβάσει την παραποιημένη φωτογραφία στο μπλογκ μου, ούτε πως η ΕΡΤ κάνει μήνυση σε μπλογκ και σάιτ για ένα προϊόν photoshop που στις πολιτισμένες χώρες θα έπαιζε ακόμα και σε σατιρικές εκπομπές των κρατικών καναλιών.

Αυτό που με τρελαίνει είναι ότι προσπαθώ 7 χρόνια να φάω μια μήνυση, μια αγωγή -κάτι τέλος πάντων-, για να γίνω λαϊκός ήρωας και θρύλος της Επανάστασης, και δεν τα έχω καταφέρει ακόμα. Ζω έναν εφιάλτη.

Καλώ την ΕΡΤ ή να αποσύρει τη μήνυση σε βάρος των μπλογκ και των σάιτ ή -τουλάχιστον- να κάνει και σε εμένα. Διαφορετικά, θα κάνω εγώ μήνυση σε όλους επειδή με αγνοούν και δεν μου κάνουν μήνυση. Μπορεί και να κρατήσω την αναπνοή μου μέχρι να σκάσω.

Οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ θα πρέπει να έχουν αντιληφθεί πως αυτή η μήνυση της διοίκησης της ΕΡΤ δεν στρέφεται εναντίον των μπλογκ και των σάιτ αλλά εναντίον των εργαζομένων στην ΕΡΤ. Θα σας απολύουν και δεν θα υπάρχει άνθρωπος να σας υποστηρίξει. Σατανική η διοίκηση της ΕΡΤ, ε;

(Δεν είναι η πρώτη φορά που με αγνοούν επιδεικτικά και κάνουν μήνυση σε άλλα μπλογκ. Να σας θυμίσω και το «Γιάννη Πρετεντέρη, αυτό δεν θα στο συγχωρήσω ποτέ!».)

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.