Ο πιτσιρίκος διαβάζει το MONO

Το MONO είναι ένα νέο, ανεξάρτητο 15ήμερο περιοδικό για την πολιτική, την κοινωνία, την οικονομία και τον πολιτισμό. Το πρώτο τεύχος κυκλοφόρησε την Τρίτη 31 Ιανουαρίου και το βρίσκετε στα περίπτερα όλης της χώρας αλλά και σε κεντρικά βιβλιοπωλεία. Πίστευα και πιστεύω πως ένας ΜΟΝΟ τρόπος υπάρχει για τους δημοσιογράφους: να πάρουν τα ΜΜΕ -μαζί με την τύχη τους και την αξιοπρέπειά τους- στα χέρια τους.

(Με την ευκαιρία, να διευκρινίσω πως δεν είναι όλα τα χέρια -στις φωτογραφίες που ανεβάζω- δικά μου. Πολλοί αναγνώστες -και, κυρίως, αναγνώστριες- μου δίνουν συμβουλές για χέρια που δεν είναι δικά μου. “Να κόψεις τα νύχια σου”, “να μην τα τρως” κλπ. Πάντως, αυτά τα χέρια είναι δικά μου. Συνήθως, είναι ακόμα πιο ωραία αλλά τώρα έχουν ταλαιπωρηθεί από το κρύο και τη δουλειά στην οικοδομή.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.