Της Δικαιοσύνης site νοητό

Νέα επίθεση στην ιστοσελίδα του υπουργείου Δικαιοσύνης πραγματοποίησαν αργά χτες το βράδυ οι Anonymous. Αμέσως, τριάντα διμοιρίες των ΜΑΤ περικύκλωσαν το site του υπουργείου Δικαιοσύνης και έκαναν εκτεταμένη χρήση χημικών, ενώ πέταξαν και χειροβομβίδες κρότου-λάμψης.

Η κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα στην επίθεση των Anonymous και απέλυσε τον φύλακα του υπουργείου Δικαιοσύνης.

Για τη σύλληψη των Anonymous έχει εξαπολυθεί ανθρωποκυνηγητό και η Αστυνομία είναι στα ίχνη τους.

Η Ελληνική Αστυνομία ετοιμάζεται να δημοσιεύσει στο site της φωτογραφίες των Anonymous που καταζητούνται.

Επειδή στους Anonymous μπορεί να ανήκει οποιοσδήποτε κάτοικος της Ελλάδας –αλλά και οποιοσδήποτε κάτοικος του πλανήτη-, η Ελληνική Αστυνομία θα ανεβάσει στο site της φωτογραφίες 7 δισεκατομμυρίων υπόπτων και θα ζητήσει από τους πολίτες να τους αναγνωρίσουν.

Παράλληλα, έχει εκδοθεί ένταλμα για τη σύλληψη του Λουκάνικου, αφού, όπως βλέπετε στη φωτογραφία, μπήκε κι αυτός στο site του υπουργείου Δικαιοσύνης αλλά -σε αντίθεση με τους υπόλοιπους Anonymous- ξέχασε να βάλει κουκούλα, με αποτέλεσμα τα λαγωνικά της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να τον αναγνωρίσουν αμέσως από την ουρά.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης Μιλτιάδης Παπαϊωάννου –ο οποίος έχει βαθιά γνώση του Διαδικτύου και παίζει τα computer στα δάκτυλα- δήλωσε στους δημοσιογράφους: «Το μαχαίρι θα φτάσει στο κόκαλο. Πρέπει να τελειώνουμε επιτέλους με αυτούς τους Ανώριμους».

Κύκλοι της Αριστεράς αποδίδουν την επίθεση των Anonymous στο site του υπουργείου Δικαιοσύνης σε ασφαλίτες και παρακρατικούς που ρίχνουν κρατικές ιστοσελίδες, για να συκοφαντήσουν το λαϊκό κίνημα και την εργατιά.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.