Τι ωραίο στιλ!

Μετά τον αγώνα μπάσκετ μεταξύ των βετεράνων του Ιωνικού Νικαίας και της ομάδας μπάσκετ της Βουλής, ο Ανδρέας Λοβέρδος αποκάλυψε στους δημοσιογράφους πως έχει χάσει 15 κιλά και τόνισε πως «δεν μπορείς να είσαι υπουργός διατροφής και άθλησης και να έχεις πάρει 40 κιλά».

Οπωσδήποτε, είναι λογική η σκέψη του κ. Λοβέρδου – όντως, δεν μπορείς να είσαι υπουργός Υγείας και να είσαι τόφαλος. Και καλό είναι να αθλούμαστε και να κάνουμε υγιεινή ζωή -και να μην περιμένουμε τίποτα από τους γιατρούς και τα νοσοκομεία-, γιατί όποιος θα έχει την ατυχία να αρρωστήσει και να βρεθεί σε δημόσιο νοσοκομείο αυτήν την εποχή, την έβαψε. Καλή ψυχή.

Από την άλλη, η δήλωση του κ. Λοβέρδου πως ο ίδιος έχασε 15 κιλά μοιάζει με σπόντα στον κ. Βενιζέλο. Δηλαδή, τι μήνυμα στέλνει στους πολίτες ένας υπουργός Οικονομικών μιας χρεοκοπημένης χώρας, όταν ο ίδιος είναι 250 κιλά;

Πάντως, ο κ. Λοβέρδος δεν έχασε 15 κιλά για να στείλει μήνυμα υγείας στους Έλληνες και τις Ελληνίδες• τα έχασε επειδή ξέρει πως -όσο πιο αδύνατος είναι- τόσο πιο μεγάλες πιθανότητες θα έχει να χωρέσει στο ελικόπτερο.

(Στη φωτογραφία, ο Ανδρέας Λοβέρδος μαζί με τον συμπαίκτη του στη χούντα, Αθανάσιο Πλεύρη, ακούνε τις οδηγίες του προπονητή τους Γιάννη Ιωαννίδη για το πώς θα παίξουνε το πικ εντ ρολ, ώστε να πετύχουν εύκολα καλάθια με λέι απ.)

(Οφείλω να παραδεχτώ πως, μόλις διάβασα πως ο Λοβέρδος δήλωσε ότι έχει χάσει 15 κιλά, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν η λαϊκή ρήση “Πόσα κιλά μαλάκας είσαι;”.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.