Το Βυζάντιο είναι ελληνικό

Σύμφωνα με πληροφορίες, οπαδοί του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού θα πραγματοποιήσουν σήμερα το απόγευμα κοινή πορεία προς το Σύνταγμα για να συμμετάσχουν στο παλλαϊκό συλλαλητήριο εναντίον της ψήφισης του Μνημονίου από τη Βουλή.

Η σύμπραξη των οπαδών του Ολυμπιακού με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού θυμίζει την ανάλογη σύμπραξη των Πράσινων και των Βένετων στη στάση του Νίκα, και δικαιώνει όσους κάνουν λόγο για την ελληνικότητα του Βυζαντίου.

Βέβαια, ελπίζω η συμμαχία των οπαδών του Ολυμπιακού με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού να έχει καλύτερο τέλος από τη συμμαχία των Πράσινων με τους Βένετους• δεν θα ήταν ωραίο να σφάξουν και τους οπαδούς του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, αν και κάποιοι πιστεύουν πως θα ήταν κι αυτό ένα καλό βήμα για τη σωτηρία της χώρας.

Αφού χαιρετίσω την απόφαση των οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού για κοινή πορεία, σκέφτομαι πως θα πρέπει να τους υποδεχτούμε το απόγευμα στο Σύνταγμα με νέα συνθήματα που να ενώνουν τις δυο ομάδες.

Προτείνω να υποδεχτούμε τους οπαδούς του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στο Σύνταγμα με τα συνθήματα «Γαμιέται ο Θρύλος κι η Λεωφόρος» και «Γαμιέται ο ΠΑΟ και ο Πειραιάς».

(Αφού σοβαρευτώ και ενώσω τη φωνή μου με τους συντρόφους της Θύρας 7 και της Θύρας 13, να θυμίσω πως στις 23 Ιουνίου του 2011, έγραφα: «Αν ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός βρεθούν ένοχοι για στημένα παιχνίδια και πέσουν στην Γ΄ Εθνική, οι εκατομμύρια οπαδοί τους θα κατέβουν ενωμένοι στο Σύνταγμα και θα πάρουν τα ΜΑΤ και τη Βουλή παραμάζωμα. Venceremos! Γκoοοοοοοοολ!!!».)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.