Ο πιτσιρίκος συναντάει τον Πέτρο Κωστόπουλο

Συνεχίζοντας τις επαφές μου με το εκδοτικό κατεστημένο, συναντήθηκα στο γραφείο του στην Imako με τον Πέτρο Κωστόπουλο, για να τον ρωτήσω για το Unfollow. Ο Πέτρος είναι εντυπωσιασμένος από την τεράστια επιτυχία του Unfollow, αν και δεν μπορεί να το διαβάσει επειδή δεν έχει ξέκωλα.

Πιτσιρίκος: Κύριε Κωστόπουλε, επειδή η ζωή είναι μικρή και θα ήταν θλιβερή αν την περνούσα μαζί σας, πείτε μου στα γρήγορα, είναι αλήθεια πως περιμένετε με αγωνία το επόμενο τεύχος του Unfollow για να διαβάσετε το πολύ ωραίο αφιέρωμα που σας ετοιμάζουμε αλλά είστε έκπληκτος και ευτυχισμένος επειδή θα είναι η πρώτη φορά που θα ασχοληθεί με εσάς ένα περιοδικό χωρίς κώλους και βυζιά αλλά με πολλές λέξεις που δεν πουλάνε όσο τα κωλοπεριοδικά σας που βάζουν λουκέτο το ένα πίσω από το άλλο;
Πέτρος Κωστόπουλος: Ναι.
Πιτσιρίκος: Ευχαριστώ πολύ.

(Το Unfollow του Ιανουαρίου κυκλοφορεί ακόμα και σαρώνει. Διαβάστε το.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.