Ελλάδα έχεις ταλέντο. Στο ρατσισμό.

Ξεκίνησε η επιχείρηση «σκούπα» στο κέντρο της Αθήνας για τη σύλληψη μεταναστών που δεν πρόλαβαν να λαδώσουν για να πάρουν άδεια παραμονής. Μιας και δεν υπάρχει κανένα στρατόπεδο κράτησης των μεταναστών, γίνεται αντιληπτό πως το «σκούπισμα» γίνεται αποκλειστικά για τα δελτία των 8.

Μετά το κίνημα της πατάτας –που αποδείχτηκε εντελώς πατάτα-, χρειάζεται ένα άλλο θέμα για να κρατάει αποβλακωμένους τους τηλεψηφοφόρους καταναλωτές.

Όπως φαίνεται, για τα καθεστωτικά ΜΜΕ το κεντρικό θέμα των εκλογών της χρεοκοπημένης Ελλάδας θα είναι οι μετανάστες – η χρεοκοπία είναι πολύ ξεπερασμένη πια.

Αλλά και στις επόμενες εκλογές, το κύριο θέμα θα είναι οι μετανάστες.

Σε αυτές τις εκλογές, οι μετανάστες θα οδηγηθούν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης.

Στις επόμενες εκλογές, οι μετανάστες θα οδηγηθούν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης και εξόντωσης, αφού θα τους βάζουν σε θαλάμους αερίων και μετά θα τους καίνε σε αποτεφρωτήρια.

Η αποτέφρωση των μεταναστών θα είναι ένα σημάδι εκσυγχρονισμού για τη χώρα μας, αφού, αν γίνει το πρώτο βήμα με την καύση των μεταναστών, ίσως να δημιουργηθεί επιτέλους και το πρώτο κέντρο αποτέφρωσης νεκρών Ελλήνων.

(Τη φωτογραφία την τράβηξα χτες το βράδυ στο Μοναστηράκι. Στην περιοχή γίνονται έργα. Ο κύριος της φωτογραφίας είναι Έλληνας αλλά τα συνεργεία αποτελούνταν από μετανάστες.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.