Εν τω πολλώ το ευ

Η ύπαρξη πολλών κομμάτων και η συνεχής δημιουργία νέων κομμάτων έχει προβληματίσει τους πολίτες που δεν ξέρουν τι να ψηφίσουν. Κι όμως, η ύπαρξη πολλών κομμάτων στη Βουλή αποτελεί ένα μεγάλο βήμα για τη δημοκρατία και θα φέρει ένα τεράστιο χτύπημα στη διαπλοκή.

Οι νταβατζήδες της διαπλοκής έχουν φρικάρει εντελώς με τα νέα κόμματα γιατί τώρα θα πρέπει να χρηματοδοτήσουν προεκλογικά ένα σκασμό κόμματα, και όχι τα πέντε που χρηματοδοτούσαν πάντα.

Δεν μπορούν να μην χρηματοδοτήσουν όλα τα κόμματα γιατί ο δικομματισμός έχει φάει χοντρή σφαλιάρα και υπάρχουν πολλά κόμματα που έχουν τη δυνατότητα να μπουν στη Βουλή.

Άρα, αν καταφέρουμε να βάλουμε καμιά 30αριά κόμματα στη Βουλή, θα εξοντώσουμε οικονομικά τους μεγαλοεκδότες, τους μεγαλοεργολάβους, τους τραπεζίτες και τους εφοπλιστές.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.