Ο καθείς και τα όπλα του

Μετά τη δήλωσή του στη Βουλή -με την οποία ζητάει να αλλάξει η νομοθεσία στη χρήση όπλων από πολίτες και αστυνομικούς-, ο Γιώργος Καρατζαφέρης επανήλθε με νέα δήλωση και προτείνει, εκτός από τους Έλληνες, να οπλιστούν και οι μετανάστες και να παίξουμε πόλεμο. Ο κ. Καρατζαφέρης προτείνει οι Έλληνες να κάνουν τους Έλληνες και οι μετανάστες τους Τούρκους.

Σύμφωνα με τον κ. Καρατζαφέρη, αν οπλιστούν Έλληνες και μετανάστες, θα γιορτάσουμε με πολύ παραστατικό τρόπο την επέτειο της 25ης Μαρτίου και όλη η χώρα θα Χάνι της Γραβιάς.

Όπως είπε ο κ. Καρατζαφέρης, έχει παιδικά τραύματα επειδή στις σχολικές παραστάσεις για την 25η Μαρτίου τον έβαζαν συνέχεια να κάνει τον Τούρκο -επειδή έχει φάτσα μπουνταλά-, ενώ αυτός ήθελε να παίξει τον Καραϊσκάκη.

Η αλήθεια είναι πως κανείς μας δεν ήθελε να κάνει τον Τούρκο στη σχολική παράσταση για την 25η Μαρτίου πως όλοι θέλαμε να παίξουμε τον Καραϊσκάκη, επειδή είχε κάτι αρχίδια να.

Μάλλον, θέλαμε να παίξουμε τον Καραϊσκάκη -που ήταν ελεύθερος άνθρωπος- επειδή υποσυνείδητα καταλαβαίναμε πως μετά εμείς θα ζήσουμε όλη μας τη ζωή σαν σκλάβοι.

(Εντελώς συμπτωματικά, οι δηλώσεις Καρατζαφέρη για αλλαγές στη νομοθεσία για οπλοχρησία από πολίτες και αστυνομικούς έγιναν την ημέρα του ελληνικού κουρέματος. Να τα βλέπουν αυτά όσοι ψηφίζουν “υπερπατριώτες”.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.