Ο Στέφανος Μάνος παραχωρεί συνέντευξη στο Unfollow

Την περασμένη Παρασκευή, ο Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος και εγώ βρεθήκαμε στα γραφεία της Δράσης και πήραμε συνέντευξη για το Unfollow από τον πρόεδρο του κόμματος, κ. Στέφανο Μάνο.

Ο κ. Μάνος έχει εξαιρετική αίσθηση του χιούμορ και διαθέτει αυτοσαρκασμό. Γενικά, οι αστοί τα πάνε πολύ καλά με το χιούμορ, σε αντίθεση με εμάς τους προλετάριους που τα βάσανα και τα χτυπήματα της ζωής μας έχουν πάρει το χαμόγελο από τα χείλη.

Μπαίνοντας στο γραφείο όπου θα γινόταν η συνέντευξη, πήγαμε να καθίσουμε ο ένας δεξιά κι ο άλλος αριστερά από τον κ. Μάνο. Τότε ακολούθησε ο εξής διάλογος: “Μην καθίσετε έτσι” “Γιατί;” “Γιατί από το ένα αυτί δεν ακούω” “Ο κ. Σουφλιάς δεν ακούει και από τα δυο αυτιά” “Αυτό είναι το μεγάλο του προτέρημα”.

(Η συνέντευξη του Στέφανου Μάνου στο Unfollow που θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.