Κατάληψη στο σπίτι του Άκη Τσοχατζόπουλου


Κατάληψη στο σπίτι του Άκη Τσοχατζόπουλου στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου πραγματοποίησαν πριν από λίγο αναρχικοί και αντιεξουσιαστές. Τριάντα άτομα εκμεταλλεύτηκαν τη σύλληψη του Άκη Τσοχατζόπουλου και την απουσία της συζύγου του από το σπίτι -είχε πάει στο κομμωτήριο του Μιχάλη στη Ροβέρτου Γκάλλι για βάψιμο και χτένισμα-, μπήκαν στο νεοκλασσικό, φώναξαν συνθήματα, αντικατέστησαν την ελληνική σημαία του Άκη με μια κοκκινόμαυρη σημαία και προτίθενται να μετατρέψουν το σπίτι του Τσοχατζόπουλου σε αυτοδιαχειριζόμενο καφενείο.

Η Διονυσίου Αρεοπαγίτου και η ευρύτερη περιοχή έχουν κατακλυστεί από διμοιρίες ΜΑΤ και ΥΜΕΤ που ετοιμάζονται να επέμβουν. Τα παιδιά της κατάληψης καλούν τους συντρόφους που δεν πήγαν στα χωριά τους για κοντοσούβλια και κοκορέτσια να κατέβουν για συμπαράσταση.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.