Κουράγιο Αποστόλη

Ο αγαπημένος μου υποψήφιος σε αυτές τις εκλογές, ο Αποστόλης Γκαντίρης, μου έγραψε στο Facebook: “Με έκαψε ο Καμμένος. Ευτυχώς που ο Πάνος Καμμένος δεν τήρησε την υπόσχεσή του. Με έκοψε από το ψηφοδέλτιο γιατί τόλμησα να πάω στην εκπομπή της Εύας Αντωνοπούλου στον ΣΚΑΪ”.

Θέλω να πω στον κ. Καμμένο πως οι άντρες κρατάνε το λόγο τους και πως δεν ήταν σωστό να κόψει τον Αποστόλη Γκαντίρη από το ψηφοδέλτιο των “Ανεξάρτητων Ελλήνων” στην Ημαθία.

Στον Αποστόλη Γκαντίρη -που είναι και συνάδελφος δημοσιογράφος- θέλω να πω πως είμαστε όλοι μαζί του και πως μπορεί να τον έχασε η πολιτική κονίστρα αλλά τον κέρδισε ξανά η δημοσιογραφία.

Πάντως, έναν υποψήφιο βουλευτή βρήκα κι εγώ να μου αρέσει και τον έκοψαν από τα ψηφοδέλτια:“Ο ένας καλύτερος από τον άλλον”.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.