Μια Κινέζα στην Αμυγδαλέζα

Σύμφωνα με τον υπουργό Νταβατζή του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, το πρώτο στρατόπεδο συγκέντρωσης μεταναστών θα λειτουργήσει μετά το Πάσχα στην Αττική και, ως πιο πιθανή τοποθεσία, θεωρείται η Αμυγδαλέζα. Στην Αμυγδαλέζα βρίσκονται και οι σχολές της Ελληνικής Αστυνομίας, οπότε οι αστυνομικοί θα κάνουν προπόνηση πάνω στους μετανάστες, ώστε να είναι τέλεια προετοιμασμένοι, όταν θα δέρνουν εμάς.

Οι κάτοικοι του δήμου Αχαρνών αντιδρούν έντονα στις πληροφορίες περί δημιουργίας στρατοπέδου μεταναστών στην Αμυγδαλέζα. Δεν τους έφταναν οι αστυνομικοί, τώρα θα έχουν και μετανάστες.

Από την άλλη, τους κατοίκους του δήμου Αχαρνών δεν τους πείραξαν τόσα χρόνια οι χιλιάδες μπάτσοι στην Αμυγδαλέζα, οι μετανάστες τους πειράζουν;

Το λογικό θα ήταν οι κάτοικοι να δεχτούν με χαρά τους μετανάστες στην περιοχή τους, βάζοντας όρο να αποχωρήσουν οι μπάτσοι. Βέβαια, οι μετανάστες δεν καταναλώνουν.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.